Consulting

Vaša šansa da budete korak ispred konkurenata!

Uspešno poslovanje nije moguće bez sistematskog načina upravljanja. Svaki projekat je jedinstven, a shodno tome, takve su i naše konsultantske usluge. Akcenat na funkcionisanju objekta, već u ranoj fazi razvoja projekta, pruža vam mogućnost izbora fleksibilnijih rešenja koja za rezultat imaju optimalne uslove održavanja. Naš tim stručnjaka razradio je modernu strategiju koja počiva na konsultantskim osnovama jedinstvenosti, održivosti, sigurnosti i transparentnosti , te je od samog početka postavljen temelj za efikasnu operativnost Vaše nekretnine i visok stepen zadovoljstva zakupaca. 

First Facility Vam može obezbediti Green building sertifikaciju čime bi vaša nekretnina ispunila stroge standarde iz domena optimizacije potrošnje svih vidova energije (energetska efikasnost), potrošnje vode kao i upravljanja objektom na efikasan i "društveno odgovoran" način.  Reč je o LEED sertifikaciji ( Leadership in Energy and Environmental Design ) čime se ostvaruju vidljive uštede na ime potrošnje energije, bolji uslovi rada za zaposlene i u krajnjoj liniji smanjenje zagađenja odnosno negativnog uticaja na živtonu sredinu. 

Zajedničkim snagama možemo naći i optimalan energetski balans. Sertifikati o energetskoj efikasnosti zakonom su obavezni, a usvojena rešenja povećavaju vrednost nekretnine. Znamo da kvalitet predstavlja osnovu dugotrajnog zadovoljstva korisnika. 

Nudimo usluge revizije, dizajniranja i implementacije optimizovanih procesa, uključujući upravljačke i operativne koncepte, izrada tendera, upravljanja garažnim prostorom i još mnogo toga… 

Kreiramo osnovu za efikasno funkcionisanje Vaše nekretnine! 

Imajte na umu da je kompetentan menadžer dobar preduslov za uspeh, a ceo tim stručnjaka još bolji. Dostići i ispuniti plan je osnova Vašeg projekta i cilj kvaliteta naših usluga, te je stoga uspeh uzajaman.