First Facility donirao igralište vredno 2 miliona dinara naselju Belville

U cilju poboljšanja kvaliteta života u beogradskom stambenom naselju Belville, 02. decembra 2016. godine svečano je otvoreno dečje igralište “Cvetići”. Tom prilikom, mališani su uživali u bogatom programu koji im je organizovan, a nisu izostali ni slatkiši i poklončići za decu.

Kako bi doprinela unapređenju sadržaja u naselju i nastavku dugogodišnje uspešne saradnje u pružanju usluga upravljanja i održavanja, austrijska kompanija First Facility poklonila je stanarima Belville-a novo dečje igralište. Tobogan kula, kućica, njihalice, ljuljaške, klackalica i drvena penjalica, poklon su ove društveno-odgovorne kompanije. Svečanom otvaranju prisustvovali su stanari i predsednici skupština zgrada, deca iz okolnih vrtića, ali i predstavnici gradske opštine Novi Beograd, zaposleni u kompaniji First Facility sa saradnicima i partnerima na projektu.

“Cilj ove akcije je da doprinese zajedničkom boljitku, izgradnji poverenja i nastavku partnerskog odnosa između kompanije First Facility i stanara naselja Belville. Naročito je važno stvoriti uslove za duži aktivni boravak dece na vazduhu i obezbediti im prostor za igru. Mi se bavimo profesionalnim održavanjem nekretnina i podizanjem kvaliteta života u okviru njih. Uložili smo ne samo novčana sredstva već i puno pozitivne energije i truda kako bi stanari Belville-a bili zadovoljni našim radom. Posebno su nam važni dečiji osmesi, pa ćemo se i ubuduće truditi da ne izostanu.” – istakla je za medije Sofija Vojnović, zamenica direktora kompanije First Facility koja od 2012. godine profesionalnim i sveobuhvatnim pristupom održava naselje Belville.

Ovu inicijativu pokrenuli su sami stanari naselja Belville u želji da svojim najmlađima stvore uslove za kvalitetnije i srećnije odrastanje. Uz podršku stambenih zgrada Zumbul, Jorgovan, Ruža, Lala i Krin, ova uspešno sprovedena akcija kompanije First Facility je još jedan dokaz da je društveno – odgovrno poslovanje prisutno i u Srbiji i da postoje kompanije koje se trude da urade nešto lepo za svoju zajednicu.