Vesti

First Facility kompanija osnovana u Sloveniji

01/05/2020

Sa zadovoljstvom objavljujemo da je 1. maja 2020. god. First Facility Grupa dobila novog člana, osnivanjem First Facility d.o.o. u Sloveniji.

Kompanija First Facility d.o.o., sa sedištem u slovenačkoj prestonici, Ljubljani, angažovana je od strane vlasnika, kompanije Supernova, za pružanje facility menadžment usluga, tehničkog održavanja i usluga higijenskog održavanja u tržnim centrima Qlandia Maribor (17,300 m2) i Qlandia Ptuj (12,000 m2).

Veoma nam je drago što smo proširili delatnost na zahtevno slovenačko tržište i radujemo se novim projektima.

Prvi sastanak First Facility Grupe

23/02/2020

Prvi sastanak predstavnika First Facility Grupe je održan 19. i 20. februara u Beogradu.

Generalni direktori i partneri, članovi Izvršnog odbora i direktori First Facility kompanija u Slovačkoj, Mađarskoj, Bugarskoj, Srbiji i Severnoj Makedoniji su prisustvovali sastanku na kojem je definisana nova strategija za budućnost First Facility Grupe.

U kratkom intervjuu nakon sastanka, g-din Radivoje Nijemčević, generalni direktor i partner, izrazio je zadovoljstvo i ponos što First Facility tim čine pametni i uspešni, mladi ljudi i objavio da je tim First Facility kompanije u Srbiji izabran za rukovođenje First Facility Grupom.

G-din Georg Špigelfeld, generalni direktor i partner je istakao svoju zahvalnost što kompanija ima sjajne zaposlene koji upravljaju velikim projektima, pružajući usluge prestižnim klijentima i da je najvažniji zadatak održavati zadovoljstvo i zaposlenih i klijenata.

G-din Špigelfeld je takođe naglasio da je za kompaniju od velikog značaja povezivanje kompanija First Facility koje posluju u različitim zemljama u jednu veliku porodicu, koja će zahvaljujući razmeni znanja i iskustva učiniti First Facility jakom grupom u jugoistočnoj Evropi.

VIDEO pregled događaja

First Facility je angažovan od strane YANFENG

28/01/2020

Kineska kompanija YANFENG Automotive Interiors, globalni lider na tržištu automobilske industrije, svečano je otvorila svoju fabriku za proizvodnju delova enterijera za putnička vozila u Kragujevcu, Srbija, 28.11.2019. godine.

First Facility je angažovan od strane YANFENG Automotive Interiors za pružanje usluga održavanja nove fabrike, površine od 18.500 m2, u kojoj će biti zaposleno 800 ljudi.

Usluge kompanije First Facility u novoj fabrici obuhvataju:
1) tehničko održavanje objekta
2) održavanje higijene unutrašnjeg i spoljnog prostora
3) održavanje zelenila
4) usluga zimske službe.